Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@18:36:00 GMT

فیلم‌های جاسوسی که به رقابت با جیمز باند آمدند

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۲۴۸۱۷

فیلم‌های جاسوسی که به رقابت با جیمز باند آمدند

فیلم‌های جاسوسی زیادی در جهان ساخته شده‌اند که بسیاری از آن‌ها می‌توانند به رقابت با سری فیلم‌های جیمز باند بپردازند.

به گزارش مشرق، اگر فیلم «زمانی برای مردن نیست» و نقش ۰۰۷، اشتهای شما را برای هیجانات جاسوسی به سبک باند برطرف نکرده‌اند، باید بدانید که فیلم‌های جاسوسی زیادی برای کاهش گرسنگی شما نسبت به این گونه فیلم‌ها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این، مشخص نیست که چه بلایی سر دنیای جیمز باند و این سری فیلم‌ها خواهد آمد، اما می‌شود با فیلم‌هایی که به راحتی می‌توانند با ۰۰۷ رقابت کنند، این کنجکاوی را برطرف کرد.

مأموریت غیر ممکن

اگر طرفدار سینمای هالیوود باشید و تام کروز را بشناسید، حتما از سری فیلم‌های «مأموریت غیر ممکن» هم شنیده‌اید. این سری فیلم‌ها داستان مأمور اتان هانت را به نمایش می‌گذارد که جاسوسی زبده و همه کار بلد است و با مأموریت‌های خطیری که به وی سپرده می‌شود، جان ملتی را نجات می‌دهد.

مأموریت غیر ممکن با بازی تام کروز که ابرقهرمانی در جهان واقعی را به نمایش می‌گذارد، از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۶ سه نسخه داشت و سال ۲۰۱۱ از سرگیری آن آغاز شد و تا به حال شش نسخه از آن ساخته شده است و امسال باید منتظر هفتمین فیلم این فرنچایز باشیم؛ سالی که تام کروز در آستانه ۶۰ سالگی باز هم تماشاگران را میخ‌کوب خواهد کرد.

سری فیلم‌های بورن

«هویت بورن»، «برتری بورن»، «اولتیماتوم بورن»، «میراث بورن» و «جیسون بورن» فیلم‌هایی هستند در رابطه با جاسوس پرورش یافته‌ای از سازمان CIA به نام جیسون بورن که به دلیل فراموشی به دنبال کشف هویت و تاریخچه خود است و به دلیل کارهایی که انجام داده است، عواقبی به دنبال او هستند.

بازی مت دیمون در این سری فیلم‌ها و جرمی رنر در «میراث بورن» از نقاط قوت این فیلم است. منتقدان نسبت به فیلم‌های اکشن و هیجان‌انگیز همیشه موضع خاصی دارند، اما سری فیلم‌های بورن توانسته است منتقدان زیادی را راضی نگه دارد.

سری فیلم‌های کینگزمن

بازی تارون اگرتون و کالین فرث نقطه قوت اصلی این سری فیلم‌هاست که تا به حال دو فیلم از آن ساخته شده است و طرفداران زیادی پیدا کرده است.

سری فیلم‌های «کینگزمن» به کارگردانی متیو وان ساخته شده است که درباره گری اگیس آنوین است. او به تازگی وارد یک سازمان جاسوسی شده است و بعد از تعلیم دیدن در مدرسه به مأموریت‌هایی خطیر فرستاده می‌شود.

سری فیلم‌های جک رایان

سری فیلم‌های جک رایان بر اساس شخصیتی به همین نام در کتاب‌های جک رایان نوشته تام کلنسی ساخته شده است. جک رایان تا به حال توسط الک بالدوین، هریسون فورد، بن افلک و کریس پاین که همه آن‌ها بازیگران مشهور هالیوود هستند، به نمایش درآمده است.

این سری فیلم‌ها درباره جاسوسی به نام جک رایان هستند که برای مأموریت‌های خطیری علیه تروریسم و دفاع از آمریکا به استخدام درمی‌آید و در این مأموریت‌ها موفق عمل می‌کند.

سری فیلم‌های جک رایان چندان موفق نبوده‌اند، اما دیدن آن‌ها خالی از لطف نیست.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان ماموریت غیرممکن هریسون فورد بن افلک سری فیلم ها ساخته شده سری فیلم مأموریت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۴۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به گزارش منتشر شده در یک پایگاه خبری اعلام کرد که رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، طی روزهای گذشته، یک پایگاه خبری در گزارشی تصویری با عنوان «تماشا کنید: ریاضت برای مردم/ ولخرجی دولت در اختصاص به نهادهای غیر پاسخگو»، سعی در القای پیامی غیر واقعی در خصوص رشد بودجه دستگاه‌های فرهنگی داشته است. درخصوص این گزارش نکات زیر قابل توجه است:


۱- برخی از ارقام ارائه شده در گزارش نادرست است؛ مانند بنیاد سعدی که اعتبار اضافه شده آن ۳۴ میلیارد عنوان شده، در حالی‌که ۱۲,۵ میلیارد تومان بوده است و یا بودجه اضافه شده موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) حتی با احتساب اعتبارات بند (ب) تبصره ۱۳ قانون بودجه، ۱۶۵ میلیارد تومان بوده که ۲۹۶ میلیارد تومان عنوان شده است. همچنین اعتبارات اضافه شده مورد اشاره در گزارش برای شورای عالی حوزه‌های علمیه و شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه نیز غیر واقعی است.


۲- رشد اعتبارات بودجه عمومی جدول (۷) دستگاه‌های اجرایی که در گزارش یاد شده به آنها اشاره شده به شرح جدول ذیل است.


همان‌طور که در جدول نیز قابل مشاهده است، رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است.


۳- درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است که علت آن حکم بند (ب) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور است که بر اساس آن یک‌ درصد (۱ درصد) از هزینه‌های شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت به موجب هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی، هنری و ورزشی از قبیل موضوعات قرآنی، ازدواج و خانواده، جوانی جمعیت، توانمندسازی بانوان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده تخصیص یافته است. 


۴- همچنین با توجه به اینکه کمک بودجه‌ای دولت به مؤسسات و نهادهای فرهنگی از طریق دستگاه‌های اجرایی اصلی است، بخش قابل توجهی از اعتبار در نظر گرفته شده ذیل دستگاه‌های اجرایی یاد شده به منظور کمک به مؤسسات و نهادهای مذکور بوده که در گزارش یاد شده به صورت نادرست به سرجمع اعتبارات دستگاه‌های اجرایی اضافه شده است. به عنوان نمونه هزار میلیارد تومان از اعتبار پیش‌بینی شده برای سازمان تبلیغات اسلامی از محل اعتبار بند (ب) تبصره (۱۳) لایحه بودجه سال جاری مربوط به صندوق توسعه قرآنی  و برای گسترش فعالیت‌های حفظ موضوعی قرآن کریم و تقویت فعالیت‌های مؤسسات قرآنی کشور بوده که (بر اساس برنامه‌های ارائه شده) در اختیار آن صندوق قرار خواهد گرفت و جزء اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی نیست.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • استاندار لرستان: امنیت استان حاصل مشارکت پلیس و مردم است
  • انجام بیش از ۲۴ هزار عملیات امدادرسانی فوریت‌های پزشکی در استان اصفهان
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • کاریکاتور/ کار گذاشتن ابزار جاسوسی در بدن داوطلبان کنکور توسط پزشک
  • بی‌میلی رایان خرافنبرخ به جدایی از لیورپول